Zivanoo

Ik heb als dame relatief grote voeten, en het zal je verbazen hoe moeilijk het is om leuke vrouwen schoenen te vinden in grotere maten. Omdat ik zeker wist dat ik niet de enige vrouw op aarde was met grotere voeten besloot ik om een web winkel op te richten die zich specialiseert in schoenen voor grotere maten voeten. Vanuit deze gedachte heb ik Zivanoo opgericht. Een leuke en hippe website speciaal ontwikkeld voor de dames met grotere maten voeten. Wij proberen de nieuwste en meest hippe schoenen voor u aan te bieden in diverse grotere maten. Wij hebben namelijk eigen unieke ontwerpen en kleine collecties. Daarnaast hebben wij een “Niet tevreden? Geld terug” policy. Dus bent u niet tevreden over uw maat? Of over de schoen op zich? Dan krijgt u van ons het geld gewoon teruggestort op de rekening. Daarnaast krijgt u bij ons bij een uitgave boven de 100 euro, gratis verzending en bent u verzekerd van persoonlijk contact en een snelle levering.

Van sneakers tot enkellaarsjes tot sandalen, bij Zivanoo kunt u uit alles mogelijke categorieën kiezen. Met maten variërend soms vanaf maat 42 tot wel maat 46! Zo kunt u dus met elke maat voet bij ons terecht en hoeft u dus zeker niet onder te doen aan de huidige trends en nieuwe mode.

Op onze inspiratie pagina kunt u terecht voor nieuwe inspiratie en ziet u ook voorbeelden van hoe u de schoenen leuk kunt combineren met de rest van uw outfit. Met tientallen verschillende outfits krijgt u zo inspiratie om zelf ook nieuwe dingen te proberen met de schoenen die u bij ons kunt bestellen! U weet zeker dat u unieke schoenen krijgt die nergens anders verkrijgbaar zijn. Neem snel een kijkje op onze website en koop hier uw schoenen zonder zorgen te hoeven maken of jouw maat er wel tussen zit!

Website: https://www.zivaano.com/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *